29 Aralık 2008 Pazartesi

Cem Yılmaz konuştu:Recep ivedik AROG`a rakip olamaz

Cem Yılmaz kendi agzıyla, Recep ivedik mi Arog mu eleştirilerine yanıt verdi..
"10 yıldır benim filmlerim başkalarının filmleriyle karşılaştırılır. Ve ben, bütün bu karşılaştırılmalardan nedense yenik ayrılırım. Durumum bu değil aslında, ama tuhaf bir yere oturtuyorlar beni. Bunun nedeni çok açık değil mi? Ben buradayım işte. Benimle aynı mesleği yapıyor olmak kolay bir şey değil. Bunu gururla söylerim, bunda bir sakınca görmem. Ama insanların birbirlerini rakip görmesi çok sivriltilmiş bir konu." (Hürriyet)

26 Aralık 2008 Cuma

Musa Seyis- Gülşah Demir - Çek git bebeğim

Evet son günlerde popüler olan bir şarkı var iki almancı genç söylüyor, beyaz show bunu skeclerinde kulanıyordu.Son programına da konuk oldular bakalım beğenecekmisiniz..

AROG FILMINDEN RESIMLER, Arog Resimleri










Mehmet Ali Erbil de AROG`u eleştirdi

Canlı yayınla yayınlanan Çarkıffelek programında Mehmet Ali Erbil AROG`u yerden yere vurmus...
Devam filmi olarak çektiği A.R.O.G.'un, aslında Cem Yılmaz'ın ticari amaçlı projesinden başka birşey olmadığını savunan Erbil, "Kardeşim millet salak. Canlı yayında söylemek istemiyorum, ama adam seyirciyi şeyine takmıyor. 'G.O.R.A.'yı A.R.O.G. yaptım, tersine çevirdim. Millet yine seyrediyor' havasında." diyerek tepkisini belirtti.

AROG`daki espri sayısı 3700

Yine yeni haberlerle karşınızdayım, cem yılmazın izlenme rekorları kıran filmi AROG hakkında haberleri vermeye devam ediyorum...
Cem Yılmaz açıklamış Filmde toplamda 3700 espri varmış.Saydınız mı bilmiyorum ama, bu kadar espri yakaladınız mı bu filmde tartışılır...

25 Aralık 2008 Perşembe

Ahmet Hakan`a göre AROG`un 5 kusuru

İşte ünlü yazar Ahmet Hakan`a göre AROG`un göze batan önemli 5 kusuru
BİR: Hadi resmen araklanmış olmasını kabahat saymayalım... Ama "arak" olmasına karşın, yarattığı kocaman hayal kırıklığı için "kabahat" demeyeceğiz de ne diyeceğiz?

İKİ: Filmin en komik sahneleri, "fragman" adı altında aylar öncesinden gözümüze sokuldu... Bu durum "mizah" ile "sürpriz" arasındaki büyülü bağı hoyratça koparıp atmaz da ne yapar?

ÜÇ: Filmin parasını çıkarmak için, "üç bin beş yüz espri var", "gülmekten harap olacaksınız" ya da "mısır bile yiyemeyeceksiniz" falan diyerek, "gel vatandaş gel" gazlaması yapıldı... Bu durumda "ürün" ile "oluşturulan yüksek beklenti" arasında dengesizlik çıkmaz da ne çıkar?

DÖRT: Bir salon dolusu seyirciyi, iki buçuk saat kahkahalara boğan Türkiye'nin en yetenekli adamı, koskoca sinema salonunda bırakın kahkahayı, kıkırdamaya bile yol açamıyorsa... "Olmamış... Otur, sıfır" demeyeceğiz de ne diyeceğiz?

BEŞ: "Bu filme 9 milyon dolar gömdük" cümlesini, zavallı seyircinin kafasına bu kadar mıhlarsanız... "Bu denli ticari vurgu mizahı öldürür" cümlesini söylemeyeceğiz de ne yapacağız?

Recep İvedik 2 Şubatta Vizyonda.Size AROG mu Recep İvedik 2 Mi?

Evet sevgili blogseverlerim yine cem yılmaz, arog ve recep ivedik üzerine varsayımlarımızı yazmaya devam ediyoruz...Biliyorsunuz ki bu aralar arog filmi bayagı bir konusuluyor.Cem yılmaz bazı kitleler tarafından yuksek ölçüde övgü alırken bazıları tarafından da cok eleştirildi.Tam bu dönemde Şahan Gökbakar ilk filmde 5 milyon izleyici yakaldaıgı Recep İVedik filminin ikincisini çekmiş.Fragman internet üzreinde heryerde dönmeye başladı.Bu yarışa iddaalı bir giriş yapacağa benziyor.Recep ivedik 2 fragmanını izlemek için tıklayınBenim merak ettiğim ise şu Aaba Recep ivedik 2 AROG u geçeçek mi??

23 Aralık 2008 Salı

Cem Yılmaz Maç Sahnelerinde dublör kullanmış

Cem Yılmaz 2008e damga vuran AROG filminde dublör oynatmış.Maç sahneleri herkes tarafından çok tartışılmıştı, çok uzun olduğu gerekçesiyle...Cem Yılmaz bu sahnelerde dublör kullanmış..

Gazete.be yenilendi...

Harika tasarımıyla tam size göre bir gazete sitesi yaptık..Beğeneceğinizi ümit ediyorum.Tümn gazetelere rahat ve kolay bir şekilde ulaşabileceğiniz gazete sitemize ulaşmak için Gazete Oku linkine tıklayabilirsiniz..

22 Aralık 2008 Pazartesi

AROG`un korsanı vizyondan önce çıkmış


AROG Filminin vizyona girmeden korsan vcdleri cıkmış.Korsanın hislerini acı acı hissettirdiği ülkemizde CEM YILMAZIN AROG Filminin korsan cdleri coktan piyasaya sürülmüş.Bazı uyanık korsanseverler de bu cdleri satın almıs, ve içerisinden sadece çiftetellli cıkmıs...

Arog ve Rrrr Filmi

Bu zamana kadar medyada sıkca rastladığımız AROG çalıntı mı haberlerine kulak asmayıp böyle asparagas haberleri yayınlamamıştık.Ama bugün okuduğum bir haber bu metinleri sizlerele paylaşmaya itti beni...
-İki film de taş devrini günümüz esprileriyle ti'ye alıyor.

-"A.R.O.G"da Arif'in fragmanlarda da yer alan meşhur dinozorla yüzyüze karşılaşma sahnesinin aynısı "RRRrrrr"da da var.

-"A.R.O.G"da iki kabile arasında çekişme var. "RRRrrrr"da da iki kabile arasında çekişme var. "A.R.O.G"daki iki kabile çekişmeyi sonlandırmak için futbol maçı yapıyorlar. "RRRrrrr"da da iki kabile aralarındaki çekişmeyi bitirmek için voleybolu andıran geyikbol maçı yapıyorlar. Bu maçların sonunda oyuncuların sevinçleri de birebir aynı.

-"A.R.O.G"daki isimler de benziyor. İki filmde de Kaaya adlı karakter var. "A.R.O.G"da Nil Karaibrahimgil "Mimi"yi, "RRRrrrr"daki baş kadın karakterin ismi Higi...

-İki filmde de rakip kabilelerin çocukları birbirine aşık.

-İki filmde de başroldeki erkek oyuncular maymunla yakınlaşma içine giriyorlar.

21 Aralık 2008 Pazar

Film izle

Film izlemek için kullanılabilecek adreslerin en başında gelen www.hadifilmizle.com sitesi ile tüm filmleri online olarak izleyebilirsiniz...

Film izle linkine tıklayarak siteyi ziyaret edebilirsiniz..

Recep İvedik 2 Fragman izle

Recep ivedik ilk filmi ile rekorlar kırmıştı,Serinin ikinci filminin gelceği ilk filmin sonunda belliydi.İşte karşınızda Recep ivedik 2 Full Fragman

İzlemek için tıklayın..

Recep ivedik Turkcell, AROG Avea

Gsm şirketleri numara taşınabilirliği reklamları için iki ünlü oyuncu sayesinde müşteri toplamaya çalışacak....
Turkcell Reklamlarında Recep İvedik, Avea numara taşınabilirliği reklamlarında da Cem Yılmaz oynayacak...
Bakalım bu savaşı kim kazanacak..

AROG 3 Milyon seyirciyi geçti

Cem Yılmazın 5 Aralıkta vizyona giren filmi AROG iki hafta sonunda 3milyon ziyaretçiye ulaşarak rekorlara imza atmaya devam ediyor.Aynı Kulvarda gösterilen Recep İvedik 5 milyon izleyiciyi geçerek Türk sineması için bir ilke imza atmıştı.Cem yılmaz böyle giderse Recep İvedik filmini açık ara geçeçeğe benziyor.
Bu arada AROG`a övgüler ve tepkiler devam ediyor.Kimileri çok beğenirken kimileri de beğenmedikleri film hakkında yorumlarını dile getiriyorlar
Gazeteler

20 Aralık 2008 Cumartesi

Dünyayı Kurtaran adam AROG`dan daha iyi

Evet bu yorum ünlü tiyatro oyuncusu Gülriz Sururiden geldi..
Kanal 24`te Hakan celikin ahzırlayıp sunduguModeratör programına katılan Gülriz Sururi filmi izlediğini ve çok kötü buldugunu söyledi..
SURURİ yüzyılın en kötü filmi olarak gösterilen Dünyayı Kurtaran Adamın bile AROGtan daha iyi oldugunu söyledi.AROG`u cocuk filmi buldugunu söyledi..
Bu arada AROG gişeye cıktıgı 15 günde 2milyon 500 bin izleyici sayısını geçmeyi başardı...

16 Aralık 2008 Salı

AROG mu Muro Mu?

Evet arkadaşlar yeni çıkan filmlerle ilgili özellikle arogla ilgili gelişmleri elimden geldiğince buradan yazmaya devam ediyorum.Bugunku başlığımdan anlaşıldığı gibi Kurtlar vadisindeki bir yan karakterin popüler olması sebebi ile ortaya cıkan film Muro.
Herkesinde yorumlarından anlasıldıgı gibi AROG sanki pek de isteneni vermedi gibi, buna karsılık muro filmi ile kıyaslamalar yapıldı.Muro filmi pek de profesyonel bir film olmamıs acıkcası ama cok sey beklemden izlenecek filmlerden bir tanesi, aslında daha tatlı bir hava katılabilirsi ama sanki film aceleye getirilerek üstünkörü hazırlanmış, filmde cok başarılı oyuncuları göremiyoruz, belki de doğallık adına böyle bişey yapıldı.Filmin ilk yarısı gayet sıkıcı geçiyor fakat ikinci yarı gayet başarılı, fakat başlardaki macera aceleyle bitiriliyor bunlar dısında iyi bir film.Peki buraya kadar arog ile arasındaki fark ne derseniz...AROG pek başarılı olamadı biliyorsunuz ki buna karsılık muro pek de fena bir film değil gibi gözüküyor...Eğlenceli vakit geçirmek isteyenlere duyrulur...

15 Aralık 2008 Pazartesi

Gazete oku

Gazete oku

11 Aralık 2008 Perşembe

En Sonunda Arog`a gittim

Film çıkalı 5 gün olmustu fakat bayram telaşı falan derken anca dun filme gitmeye fırsat bulabildim.Bir saat öncede 16:30 seansına son anda yer bulabildim.Farkettiğim birşey bilet almam sırasında kuyrukta beklerken gözüme çarptı.Muro filmi seyirciler arasında bayağı popülerdi sanırım..öyle ki muro filmi iki salonda oynarken arog filmi tek salonda toplamda 3 seans oynuyordu.Neyse filme girdim, herhalde ilk 10 dakka gülmekten yarılırız falan diye düşünürken, ilerleyen dakikalarda gülemeyeceğimizi anlamıştım.Salonda genelde çocuklar vardı.Tatitl olması sabebiyle de olabilir fakat hiç belatı bir espri yoktu, filmin sonlarında olan tek bel altı cialis ile ilgili espriler güzeldi.Genel olarak cok iyi bir film beklentisini yaratan cem yılmaz ve sponsorları halkın gözünde büyüttükleri bu filmi bekleyenlere iyi bir şekilde sunamamışlar.Film tam anlamıyla bir fiyasko...

10 Aralık 2008 Çarşamba

Arog, Recep ivediki geçti

Arog vizyona girdiği 3 günde 816000 izleyici rekoruyla Recep İvediki geçti fakat Kurtlar vadisi filmi vizyona girdiği ilk 3 günde toplamda 1 milyon 100 bin ziyaretçiye ulaşmıstıKurtlar vadisi 10 milyon ytl sermaye ile çekilen arogdan daha cok gişe yaptı.
Cem yılmaz 3 gunde hasılat olarak 1milyon 100 bin ytl kazandı.Bu da demek oluyor ki arog filmi ilerleyen günlerde hasılat rekortmeni olacağa benziyor.

6 Aralık 2008 Cumartesi

Arog ilk gününde rekor kırdı!


Arog gösterime başladığı 5 aralık günü toplamda 350 bin seyirdiye ulaştı.Bu türk sineması için muhteşem bir başarı..
Diğer filmlerle kıyaslamak gerekirse:(ilk 3 gün raporu)
Kurtlar Vadisi Irak: Üç günde 1 milyon 100 bin
Recep İvedik: 3 günde 791 bin 514 kişi
G.O.R.A: 716 bin
Asmalı Konak: 663 bin
Organize İşler: 583 bin
Vizontele Tuuba: 504 bin
Hababam Sınıfı Üç Buçuk: 450 bin
Keloğlan Karaprens'e Karşı: 302 bin